Подготовка за матура по английски език 2021г

Подготовка за матура по английски език 2021г Предстои ви явяване на държавните зрелостни изпити и сте избрали английския език за своя втори изпит? Не подценявайте сериозността му – осигурете си отличен резултат с интензивният ни подготвителен курс за ДЗИ по английски език. За матурата по английски език Дата: 21.05.2021г Времетраене: 4 часа Формат: Писмен, тест…

Details

Стартира новата учебна година 2020/2021г. в English House

Началото на целогодишното обучение ще поставим през месец октомври. Всички деца ще бъдат разпределени в групи според тяхното ниво, чрез входящ тест, с цел избиране на най-подходящата за тях среда за изучаване на английски език.

Details

Хелоуин 2019 (снимки)

Хелоуин 2019 в English House Тази година учениците от Езиков Център English House посрещнаха Хелоуин с много лакомства и пакости! Най-малките ни ученици се срещнаха с различни митични създания и заедно създадохме пухкави призрачета. Пяхме детски Хелоуин песни и говорихме за традицията около въпроса „Trick or treat?”. С децата в начален етап изучавахме думи, състезавахме…

Details

Заповядайте на безплатни уроци по английски за деца

Заповядайте на безплатен демо урок по английски език и се запознайте отблизо с нашата методология! За всички наши ученици, с които вече се познаваме, сме подготвили безплатни опреснителни уроци от 9-ти септември.

Details

Лятна програма за деца и възрастни

Учебната година идва към своя край, но това не означава, че се разделяме! Представяме Ви нашата лятна програма за деца и ученици, включваща занималня, интензивни курсове и подготовка за изпитите на Cambridge, IELTS и TOEFL.

Details

Коледни вълнения в English House (снимки)

Коледа е несъмнено един от най-очакваните празници по света – той е както светъл празник, така и културен феномен. Именно поради огромната му популярност и значимост, за поредна година той е част от учебната ни програма.

Details

Сформиране на нови групи в English House

Ако мечтата Ви е да учите или живеете в чужбина, ако се стремите към повишение в работата или просто търсите ново предизвикателство в живота си, то ние знаем как да Ви помогнем! Международно признатите сертификати на Cambridge, IELTS и TOEFL ще подсигурят Вашата кандидатура за университет, виза или работно място!

Details