Анета Рашкова

Дъщеря ми вече втора година има индивидуални уроци по английски език, водени от Мис Йоана. Още от самото начало тя ме спечели с ентусиазма си за работа и отлични комуникационни умения. С положителната си нагласа и премерено чувство за хумор успява да предразполага детето да се отпусне и да говори. В рамките на обучението Мис Йоана използва модерни и разбираеми от детето техники за представяне на материала.
Доволна съм от постигнатите резултати до момента и мисля, че обучението в „English house” заслужава доверието на бъдещите клиенти!

Обучение на дете (4-ти клас)

Анета Влахова

Много съм доволна от курса, който изкарах при Йоана Палова в езиков център English house.
Получих на първа място професионално отношение и внимание, а също и голямо разбиране за работещ и зает човек, като мен. Нивото, което взех, е Pre-intermediate и през цялото време се говори на английски език, което за мен беше доста ползотворно.
Препоръчвам горещо.

Обучение по общ английски

Ирина Бояджиева

Изключително съм благодарна на целия екип на English House за бързата обработка и професионализма. Те проявиха разбиране и гъвкавост по отношение на плащането от разстояние и условия за приемането на документите. Направиха и директен превод от чужд език към чужд език, което не е често срещана услуга в България. Освен това цената е изключително конкурентна и добра, и то за перфектно свършена работа. Преводът на Георги Жеков от немски на английски на работни препоръки е съвършен, изтънчен и точен, като от човек, роден в англоговоряща страна, спазвайки деловия стил. Много съм доволна от отношението им и крайния резултат.
Продължавайте в същия дух!

Превод от немски на английски език

Виолета Трайкова

Защо избрах English House школа за дъщеря ми Марина?Намира се близо до дома ни и дъщеря ми може сама да посещава занятията.Мога да избирам гъвкаво време за уроците, съобразено с часовете и в училище. Много ми харесва, че уроците протичат индивидуално, понеже дъщеря ми е притеснителна и не се чувства добре в група. Госпожата, която ни пое се казва Йоана, тя е много мила, съвсем млада и напълно разбира модата и влеченията сред децата като моето. Успява да привлече вниманието на дъщеря ми, учат уроците не само по учебник, но и с много допълнителни материали. Дъщеря ми до момента е ходила пет години на уроци по английски език в друга школа, но сега с Йоана в English House за няколко месеца успя да придобие увереност и проговори езика, вече сама преразказва прочетени книги на английски. Изключително съм доволна от постигнатите резултати и препоръчвам с две ръце школата, и най-вече учителката ни Йоана.Благодаря и за старанието.

Обучение на дете (5-ти клас)

Запряна Нихтянова

С настоящето писмо бих искала да дам препоръка на г-жа Йоана Палова, за нейната успешна реализация в езиков център „English House”.
С г-жа Палова се запознахме през лятото на 2016г. Така започнахме плахо обучение по английски език два пъти седмично. Търпението, спокойствието и разбирането, с което подходи г-жа Палова към възможностите на сина ми дадоха отлични резултати за тези две години на обучение. Тя поддържа оптимален темп на работа, води часовете гъвкаво, прилага разнообразни методи на преподаване и търси обратна връзка от ученика. Умее да изслушва учениците, окуражава и подкрепя развитието на детето. В процеса на уроците има възпитаваща дейност в дух на общочовешки ценности, доверие и толерантност.
Винаги дава домашна работа, която се проверява всеки час и се използва за реализиране целите на урока.

Обучение на дете (3-ти клас)

Христо Козаров

Бих искал да изкажа своите най-искрени благодарности на г-жа Йоана Палова за всеотдайния ѝ труд към това хората от най-различни възрастови групи да научават и усъвършенстват английския език лесно и практично. Изказвам своята реална препоръка към English House и бих искал да кажа, че курсовете са от огромна полза както за студенти, кандидат-студенти и ученици, така и за всеки, който е припознал необходимостта да бъде в крак с изискванията на трудовия пазар. Горещо препоръчвам на всеки, който се нуждае от качествена подготовка по английски език да се насочи именно към English House, школа, която многократно доказва, че високите резултати са постижими, а забавлението може да бъде част от ученето. Няма как да не спомена, че съм студент 2-ри курс в Аграрния университет и, че г-жа Палова винаги се съобразява с отсъствието ми от занятие, когато съм ангажиран с университета.

Обучение по общ английски

Анелия Миленчева

Здравейте! Адмирации за г-жа Йоана Палова за нейния професионализъм, всеотдайност и отзивчивост! Дъщеря ми посещава с удоволствие часовете по английски език в English House. Те са изпълнени с много игри, усмивки и позитивни емоции. Доволна съм от интерактивния начин на преподаване, който предизвиква любознателност, интерес и бързо усвояване на поднесения материал. Госпожа Йоана Палова затвърждава познанията на децата чрез поставяне на задачи за самоподготовка и редовно осъществява проверка на изпълнението им. Има индивидуален подход и кара всяко едно дете да се чувства специално. С удоволствие ще продължим обучението си по английски език и през следващата учебна година!
Сърдечни благодарности!

Обучение на дете (предучилищна възраст)

Екатерина Мишева

Бих искала да споделя приятните впечатления, с които останах от занималнята тази година. Синът ми и племенникът ми това лято посещаваха English House. Учудих се с какво удоволствие децата ходеха цял месец, непосредствено след приключване на училище.
Много добре се чувстваха с всичките развлечения, които им предложиха – игри на открито, разходки в града, посещение на музеи, грижеха се за засадено от тях растение, рисуваха, лепиха, дори играха и боулинг. При толкова забавления децата нямаха против и да поработят. Всеки ден четяха книжки, преразказваха, пишеха диктовки, занимаваха се малко с математика и разбира се с английски език. Благодарение на иновативния подход на преподаване на чуждия език, децата не само запомняха и пишеха правилно новите думи и изрази, но и ги употребяваха с лекота, което много ме впечатли.
Специални благодарности на госпожа Йоана Палова – млад, мил човек, с точна преценка за децата, добре организиран и налагащ ред преподавател. Благодаря още веднъж за търпението, за милото отношение, за обратната връзка, която получавах своевременно и за цялата енергия, вложена в организацията на деня. С пожелание за много успехи!

Лятна занималня

Жулиета Балабанова

Синът ми започна да посещава езиков център ENGLISH HOUSЕ, когато още нямаше навършени 7 години. Първоначално си мислех, че няма да научи кой знае какво, записах го, за да се занимава с нещо полезно.
В няколкото пъти, в които аз водих сина ми, останах много впечатлена от протичането на занятията: уроците минаваха под формата на игра, песни, танци, общо взето доста забавно за децата. За кратък период научи много думи. Харесва ми това, че групите са малки, децата се опознават добре и стават приятели. Преподавателят г-ца Йоана – млада, усихната, позитивна и близка в общуването с децата. Препоръчах вече езиковия център на няколко мои близки и колеги.

Групово обучение на дете (предучилищна възраст)

Мирослава Стоянова

Пътищата ни с Йоанка се преплетоха преди три години. Тогава тя учеше сина ми на първите трибуквени думички на английски в живота му! Аз вярвам в младото поколение учители! Йоана е един от тях! Младостта й не е символ на неопитност, а на стремеж да успее, на желание да научи и покаже, да бъде иновативна и перспективна. Йоана преподава на сина ми една учебна година,но израстването му е осезаемо.

Обучение на дете (3-ти клас)

Ралица Николакова

English House и г-жа Йоана Палова в частност са изключително добри професионалисти. Г-жа Йоана Палова е дружелюбна и мила и прави уроците по английски много интересни за своите ученици. През учебната година тя измисляше различни игри и тематични задачи, когато имаше специални поводи като Коледа например. Тя успя да накара малката ми сестра да се наслаждава на ученето на английски – нещо, което тя винаги е смятала за досадно. Г-жа Палова търпеливо обяснява граматиката и я прави по-лесна за разбиране и запомняне.
Силно препоръчваме English House на всеки, който иска да научи английски по лесен и забавен начин!

Обучение на дете (6-ти клас)

М. Маринова

Имах удоволствието да се включа в групата по Разговорен Английски на ENGLISH HOUSE.
Преподавател беше Кристина. Млада и компетентна, със много добър говорим английски. По време на часовете успяваше да запази дисциплината и не позволяваше на никой да говори на друг език, освен на английски. С нетърпение очаквах следващата среща – групата беше сплотена и всички се подкрепяхме и поощрявахме. Криси успяваше и невъзможното – да проговорим добре английски. С много добри впечатления съм и ще се запиша отново в някоя от групите, които предстоят септември.

Обучение по разговорен английски

Елена Чайлева

Курсът е много полезен за натрупване и усвояване на ежедневна лексика. Групите са малки и преподавателят има възможност да обърне внимание на всеки. Грешките се поправят на момента,изясняват се и се дават различни варианти за по-добро изразяване.

Обучение по разговорен английски

Инна Дашева

Най-искрено и горещо препоръчвам обучението по английски език в ЕЦ “English House”!
Когато отидохме с моето 9-годишно, завладяно и отдадено на лятното си безгрижие момче, бяхме посрещнати от най-всеотдайния и ентусиазиран преподавател, който можехме да си представим – Йоана Палова! Изключително сме впечатлени от нейния професионализъм, ангажираност и прецизност, от топлото отношение и всичкото търпение.
Резултатите от курса надхвърлиха очакванията ни, а може би най-ценното, което получихме, е любовта към езика, която Йоана успя да предаде на Димитър!

Подготовка за изпит (Cambridge Young Learners)

Гергана Илиева

Изключително съм благодарна, като родител за това, че цяла година бяхте максимално гъвкава и подходихте с голямо разбиране към сина ми. За обучението, ще цитирам него ” Тук ми показаха и подробно ми обясниха неща за езика, които другите преподаватели са подминавали или неглижирали!”
Строхотни сте!
Желая успехи и бъдете благословени!!!

Обучение на дете (8-ти клас)

Стоилка Канева

Реших да изучавам английски език в една доста напреднала възраст и имах съмнения,че ще се справя, но в езиков център “English house” срещнах голяма подкрепа и разбиране. Йоана Пaлова със своя професионализъм,търпение и много позитивизъм ме подкрепяше и вдъхваше кураж и увереност,че ще успея в това мое начинание. Горещо препоръчвам обучението в “English house”,където можете да получите качествена подготовка по английски език.

Обучение по общ английски

Гергана Пампова

Преди месеци се записах на индивидуално обучение в “English House” за придобиване на сертификат FCE (B2 First). Положението ми беше малко сложно, тъй като не бях практикувала английският си от доста време, а исках да се подготвя и да взема сертификат за 3 месеца (около 50 учебни часа), като препоръчителният брой часове е около 120. В началото не бях сигурна дали ще се справя, особено заради това, че обучението беше онлайн (заради епидемичната обстановка), но след като започнах, бързо промених мнението си.

Едно от нещата, които ми харесаха най-много, беше отношението на преподавателката ми Йоана Палова – изключително позитивен и отзивчив човек. Тя беше насреща винаги, когато имах въпроси, не само по време на урока. Подготовката ми за FCE включваше не само материала от учебника, но и множество други допълнителни материали и съвети, които ми бяха доста полезни. А благодарение на това, че през цялото време говорехме на английски език, придобих увереност в това да се изразявам свободно.

Доволна съм от постигнатите резултати, защото успях да взема своя сертификат FCE. В бъдеще мисля да продължа обучението си за по-високо ниво, като отново се доверя на “English House”.

Подготовка за изпит (FCE)

Мария

Изключително доволна съм от курса! Меди има много добър подход и методи, които при мен дават страхотен резултат. От плаха и неуверена в комуникацията и дискусиите ни, сега чакам с нетърпение всяки нов клас. Темите в групата стават все по-интересни и обогатяващи. Това, че курсът е онлайн е изключително удобно за мен и успешно го вмъкнах в натовареното ми ежедневие.

Английски с нейтив преподавател