Курсове по общ английски за възрастни

Езиковите курсове по Общ английски език в ENGLISH HOUSE обхващат всички нива от Европейската езикова рамка (CEFR) и имат за цел да подготвят курсистите за ефективно общуване на разнообразни теми – ежедневие, хобита, пътуване, работа, семейство и приятели и т.н. Те обхващат четирите основни компонента – слушане, писане, четене и говорене.
Обучението е с обща продължителност 80уч.ч. за ниво Beginner (Начинаещ) и 100 уч.ч. за останалите нива – Elementary, Pre-Intermediate, Intermediate, Upper-Intermediate, Advanced. Курсът по английски за възрастни може да бъде интензивен или полуинтензивен (според броя посещения на седмица), вечерен или съботно-неделен. Групите са малки (до 6 човека) с цел прилагането на индивидуален подход към всеки. Тук може да намерите графика на курсовете. На страницата за препоръки може да прочетете мненията на наши бивши и настоящи курсисти.

Цени курсове

Методика и учебна система на курсовете по английски език

Учебната система за всички нива е организирана по изключително достъпен начин – така, че най-важната информация да е лесна за откриване по всяко време – удобна функция не само по време на обучението, но курсистите винаги могат да се върнат към учебника за бърз поглед докато преговарят, готвят се за изпит или друго.
Практическата насоченост на учебника се изразява чрез дигиталните приложения, изготвени за обучаващите се. На тяхно разположение има уеб страница, в която са събрани упражнения и допълнителни материали, пряко свързани с всеки урок в учебника. Освен това, системата проследява историята на двама съвременни жители на САЩ и Великобритания – надниквайки в техния живот, учениците усвояват съществени знания и умения, които самите те могат да използват в редица ежедневни ситуации – пътуване, нова работа, пазаруване и т.н.

Учебник по английски за възрастни - English file Beginner
Учебник English file Elementary по английски за възрастни
Учебник по английски език English file Pre-intermediate
English file Intermediate - учебник по английски език
Учебник по английски език English file Upper-Intermediate
Учебник по английски език English file Advanced

В края на всяка глава в учебника има преговорен урок и тест върху съответния материал – така учениците могат да получават постоянна обратна връзка за своето развитие. Като допълнение към преговора обучаващите се могат да гледат кратък филм на различни теми – това и други допълнителни материали могат да открият на диска в комплект с учебника.
Интригуващите истории и интерактивни упражнения помагат на учениците да преодолеят езиковата бариера и да проговорят естествено и бързо. Дори и да сте забравили какво е да си ученик, тази система ще ви помогне да се чувствате приятно и удобно докато се усъвършенствате!

Разгледайте учебника online

Можете да надникнете в учебника на официалната страница на Oxford University Press. Там също ще откриете и още материали и ресурси, които могат да ви бъдат полезни при изучаването на английски.

Упражнете своите знания online

Сайтът съдържа интерактивни упражнения, аудио файлове, игри и други полезни ресурси. Упражнете Вашата граматика, речник, произношение, умения за слушане и четене, докато се забавлявате.

Какво споделят нашите курсисти за езиковото обучение?

Стоилка Канева

Реших да изучавам английски език в една доста напреднала възраст и имах съмнения,че ще се справя, но в езиков център “English house” срещнах голяма подкрепа и разбиране. Йоана Пaлова със своя професионализъм,търпение и много позитивизъм ме подкрепяше и вдъхваше кураж и увереност,че ще успея в това мое начинание. Горещо препоръчвам обучението в “English house”,където можете да получите качествена подготовка по английски език.

Обучение по общ английски

Христо Козаров

Бих искал да изкажа своите най-искрени благодарности на г-жа Йоана Палова за всеотдайния ѝ труд към това хората от най-различни възрастови групи да научават и усъвършенстват английския език лесно и практично. Изказвам своята реална препоръка към English House и бих искал да кажа, че курсовете са от огромна полза както за студенти, кандидат-студенти и ученици, така и за всеки, който е припознал необходимостта да бъде в крак с изискванията на трудовия пазар. Горещо препоръчвам на всеки, който се нуждае от качествена подготовка по английски език да се насочи именно към English House, школа, която многократно доказва, че високите резултати са постижими, а забавлението може да бъде част от ученето. Няма как да не спомена, че съм студент 2-ри курс в Аграрния университет и, че г-жа Палова винаги се съобразява с отсъствието ми от занятие, когато съм ангажиран с университета.

Обучение по общ английски

Цени на курсове по английски език за възрастни

Beginner

420лв.
420лв.
 • Общ английски за възрастни
 • Общ брой часове - 80 уч.ч.
 • Посещения - 2 пъти седмично по 3уч.ч.

Elementary

490лв.
490лв.
 • Общ английски за възрастни
 • Общ брой часове - 100 уч.ч.
 • Посещения - 2 пъти седмично по 3уч.ч.

Pre-Intermediate

490лв.
490лв.
 • Общ английски за възрастни
 • Общ брой часове - 100 уч.ч.
 • Посещения - 2 пъти седмично по 3уч.ч.

Intermediate

490лв.
490лв.
 • Общ английски за възрастни
 • Общ брой часове - 100 уч.ч.
 • Посещения - 2 пъти седмично по 3уч.ч.

Upper-intermediate

510лв.
510лв.
 • Общ английски за възрастни
 • Общ брой часове - 100 уч.ч.
 • Посещения - 2 пъти седмично по 3уч.ч.

Advanced

510лв.
510лв.
 • Общ английски за възрастни
 • Общ брой часове - 100 уч.ч.
 • Посещения - 2 пъти седмично по 3уч.ч.

Отстъпки при записване на курсове по английски език

Семейна отстъпка

-15%

Намалете разходите от семейния бюджет – възползвайте се от отстъпка за обучение на втори и трети член на едно семейство

Доведи приятел

-10%

Покани свой приятел да се запише в курс по избор и получи отстъпка

Ранно записване

-10%

Възползвайте се от отстъпката като се запишете до 31.08 за целогодишно обучение

Записване за следващо ниво

-10%

Продължи обучението си в следващото ниво и получи отстъпка