Курсове по английски език за фирми

Обучение по английски език за фирми - езиков център English HouseОбучението по английски език в ENGLISH HOUSE за групи и служители на фирми и организации е структурирано по начин, който да бъде най-удобен и полезен за курсистите, a и за компанията като цяло.
Фирменото обучение по английски език позволява Вашите служители да бъдат по-уверени и спокойни, докато изпълняват своите служебни задължения. Независимо дали ще изберете курс по Общ, Бизнес или друг специализиран английски, тяхното подобрено представяне и професионализъм на работното място няма да останат незабелязани.

Всички тестове и допълнителни материали, използвани по време на курса по английски език, са безплатни. При преминаването на финален тест и покриването на нужния брой присъствия, курсистите получават сертификат за покрито ниво по Общата европейска езикова рамка (CEFR). При желание, ENGLISH HOUSE ще бъде Ваш посредник в проследяването развитието на Вашите служители (резултати, присъствия и прочие).

Продължителността на самия курс, както и неговата интензивност могат да варират спрямо нуждите на клиента. Преди началото на обучението се дискутират основните особености, като хорариума и учебната система, по която ще се работи.

Изпратете запитване за цена

Цените на курсовете по английски език за фирми зависят от нивото, интензивността, броят часове и др. Моля свържете се с нас, за да уточним детайлите и да Ви изпратим индивидуална оферта според вашите нужди.