Кои сме ние?

Обучение по ахлийски език в езиков център English HouseЕзиков център English House предлага разнообразни услуги в сферата на образованието: уроци по английски език за деца, ученици и възрастни, подготовка за матури и международни изпити, допълнителна помощ за училище и други.
Нашите курсисти са от предучилищна възраст до зрели професионалисти. Обучението по английски език с всеки от тях е съобразено с потребностите и интересите им. За най-малките, уроците са изцяло игрови. Децата са мотивирани да творят, пеят и играят, използвайки английския език. А за най-големите, уроците дават знания и умения, готови за директно приложение в реалния свят (21st century skills). Учебните системи в езиков център English House са подбрани така, че да включват актуални и интересни теми. Освен това, учебните пособия са не само книжни, но и електронни – така курсистите могат да се усъвършенстват навсякъде и по всяко време. Обучението се извършва в напълно англоговоряща среда с цел ефективно и бързо усвояване на материала по естествен начин.

English House е тук, за да бъде с Вас на всяка стъпка от овладяването на английския език! Ние предлагаме не само качествено обучение, но и подкрепа и комфорт! Ще ви помогнем да преодолеете езиковата бариера, страхът от новото и сами ще се уверите, че Вие можете – първата крачка е Вашата!

Защо да изберете Езиков център English House?

Уроци и курсове по английски в Пловдив - езиков център English HouseПреподавателите ни са млади специалисти, стремящи се към постоянно професионално развитие, за да бъдат максимално полезни на нашите курсисти. Можете да разчитате на нас за всякаква подкрепа по време на обучението си – както със съвети и препоръки, така и с допълнителни материали за самостоятелното ви надграждане.

Вие сте част от нашия екип! Независимо дали Вие или Вашите деца посещават курсове в езиков център English House, за нас е важно да сме честни и открити във взаимоотношенията ни, за да изберем най-правилния подход в обучението. Ето затова ние държим на обратната връзка във всеки етап от съвместната ни работа.

Англоговоряща среда

Използвайки изцяло английския език в обучението, учениците имат възможност по-бързо и естествено да обогатят своя речник и да започнат уверено да използват езика.

Малки групи

За нас е важно учениците ни да се чувстват комфортно и приятно, да могат винаги да разчитат на нас за обратна връзка, помощ, подкрепа. Именно благодарение на малките ни групи можем да подхождаме индивидуално към всеки член на нашето английско семейство!

Учене с усмивка

Забравете за безкрайните диктовки. В English House залагаме на творчество, критическо мислене и най-вече игри. Бъдете готови за всякакви предизвикателства!

Отворени врати

Ние сме тук, за да Ви помогнем. Ето защо държим на редовната комуникация относно Вашето развитие или това на Вашето дете. А какво се случва в класната стая ще разберете най-добре на ежегодните ни открити уроци за родители.

Практичност

Всеки, преминал финалния тест в края на своето обучение и притежаващ необходимия брой присъствия, получава безплатен сертификат за владеене на съответното ниво.