Курсове по разговорен английски за начинаещи и напреднали

Езикова бариера, липса на увереност, нужда от повече практика, проблеми с произношението и още много други могат да бъдат причините курсът по Разговорен английски да е точно за Вас!
Той е подходящ за хора, които са добре запознати с граматичните правила в езика, но изпитват затруднения в прилагането им устно. Както и за хора с богат речник, който им помага да разбират чуваното, но срещат трудности, когато идва техният ред да говорят. Ето за това ENGLISH HOUSE препоръчва Разговорен курс на всеки, преминал поне един курс на обучение по английски език или има необходимия опит с езика.
Тук може да намерите графика на курсовете. На страницата за препоръки може да прочетете мненията на наши бивши и настоящи курсисти.

Методика и начин на провеждане на разговорните курсове по английски език

Учебникът е създаден така, че всяко упражнение в него да включва елемент на говорене. В допълнение има видеа, осигуряващи реални езикови структури на учениците. Така новата информация е готова за приложение във Вашето всекидневие. Обучението не включва граматика, а писмените домашни са сведени до минимум.
С цел подобряване на уменията за слушане и говорене, както и самото произношение, е осигурена платформа за онлайн упражнения, подходяща за употреба у дома или на път.
Разделите за преговор и тестовете позволяват на учениците сами да следят и оценят своя прогрес.

Курсове по разговорен английски - Учебник Speak Now
Учебник Speak Now 2 за разговорен английски
Speak Now 3 - учебник по разговорен английски
Учебник Speak Now 3 за курсове по разговорен английски

Курсът се организира в малки групи (до 8 човека), за да се даде възможност на всеки да вземе активно участие в учебната дейност.ENGLISH HOUSE предлага различни нива на разговорен курс според нивото на езикова подготовка на обучаващите се.

Елена Чайлева

Курсът е много полезен за натрупване и усвояване на ежедневна лексика. Групите са малки и преподавателят има възможност да обърне внимание на всеки. Грешките се поправят на момента,изясняват се и се дават различни варианти за по-добро изразяване.

Обучение по разговорен английски

М. Маринова

Имах удоволствието да се включа в групата по Разговорен Английски на ENGLISH HOUSE.
Преподавател беше Кристина. Млада и компетентна, със много добър говорим английски. По време на часовете успяваше да запази дисциплината и не позволяваше на никой да говори на друг език, освен на английски. С нетърпение очаквах следващата среща – групата беше сплотена и всички се подкрепяхме и поощрявахме. Криси успяваше и невъзможното – да проговорим добре английски. С много добри впечатления съм и ще се запиша отново в някоя от групите, които предстоят септември.

Обучение по разговорен английски

Разгледайте учебника към всяко ниво

Можете да надникнете в учебника на официалната страница на Oxford University Press. Там също ще откриете и още полезни материали и ресурси, които могат да ви бъдат полезни при изучаването на английски.

Цени и отстъпки за курс по разговорен английски

Всички нива

290лв.
290лв.
  • Разговорен английски
  • Общ брой часове - 50уч.ч.
  • Посещения - 2 пъти седмично по 3уч.ч.

Семейна отстъпка

-15%

Намалете разходите от семейния бюджет – възползвайте се от отстъпка за обучение на втори и трети член на едно семейство

Доведи приятел

-10%

Покани свой приятел да се запише в курс по избор и получи отстъпка

Ранно записване

-10%

Възползвайте се от отстъпката като се запишете до 31.08 за целогодишно обучение

Записване за следващо ниво

-10%

Продължи обучението си в следващото ниво и получи отстъпка