Бих искала да споделя приятните впечатления, с които останах от занималнята тази година. Синът ми и племенникът ми това лято посещаваха English House. Учудих се с какво удоволствие децата ходеха цял месец, непосредствено след приключване на училище.
Много добре се чувстваха с всичките развлечения, които им предложиха – игри на открито, разходки в града, посещение на музеи, грижеха се за засадено от тях растение, рисуваха, лепиха, дори играха и боулинг. При толкова забавления децата нямаха против и да поработят. Всеки ден четяха книжки, преразказваха, пишеха диктовки, занимаваха се малко с математика и разбира се с английски език. Благодарение на иновативния подход на преподаване на чуждия език, децата не само запомняха и пишеха правилно новите думи и изрази, но и ги употребяваха с лекота, което много ме впечатли.
Специални благодарности на госпожа Йоана Палова – млад, мил човек, с точна преценка за децата, добре организиран и налагащ ред преподавател. Благодаря още веднъж за търпението, за милото отношение, за обратната връзка, която получавах своевременно и за цялата енергия, вложена в организацията на деня. С пожелание за много успехи!

Лятна занималня