Опреснителни уроци по английски език за деца в English House

Заповядайте на безплатни уроци по английски за деца

Заповядайте на безплатен демо урок по английски език и се запознайте отблизо с нашата методология! За всички наши ученици, с които вече се познаваме, сме подготвили безплатни опреснителни уроци от 9-ти септември.

Учебна година 2019/2020г. в English House

Стартира новата учебна година 2019/2020г. в English House

Началото на целогодишното обучение ще поставим през месец октомври. Всички деца ще бъдат разпределени в групи според тяхното ниво, чрез входящ тест, с цел избиране на най-подходящата за тях среда за изучаване на английски език.

Коледни вълнения в езиков център English House

Коледни вълнения в English House (снимки)

Коледа е несъмнено един от най-очакваните празници по света – той е както светъл празник, така и културен феномен. Именно поради огромната му популярност и значимост, за поредна година той е част от учебната ни програма.

Подготвителни курсове за CAE, IELTS и TOEFL за 2019 г.

Сформиране на нови групи в English House

Ако мечтата Ви е да учите или живеете в чужбина, ако се стремите към повишение в работата или просто търсите ново предизвикателство в живота си, то ние знаем как да Ви помогнем! Международно признатите сертификати на Cambridge, IELTS и TOEFL ще подсигурят Вашата кандидатура за университет, виза или работно място!

Отново на училище - запишете за курвовете по английски на English House

Начало на учебната година 2018 / 2019г. в English House

Лятото свърши, но не и забавлението! Целогодишните курсове по английски език за деца и ученици започват, а педагозите в English House се стремят да поднасят учебния материал по интересен и забавен начин. Затова сложете химикал и молив в раницата, но не забравяйте да вземете и доброто си настроение!