Учебна година 2019/2020г. в English House

Стартира новата учебна година 2021/2022г. в English House

Началото на целогодишното обучение ще поставим през месец октомври. Всички деца ще бъдат разпределени в групи според тяхното ниво, чрез входящ тест, с цел избиране на най-подходящата за тях среда за изучаване на английски език.

Подготовка за матура по английски език 2021г

Подготовка за матура по английски език 2021г Предстои ви явяване на държавните зрелостни изпити и сте избрали английския език за своя втори изпит? Не подценявайте сериозността му – осигурете си отличен резултат с интензивният ни подготвителен курс за ДЗИ по английски език. За матурата по английски език Дата: 21.05.2021г Времетраене: 4 часа Формат: Писмен, тест…

Хелоуин 2019 в езиков център English House

Хелоуин 2019 (снимки)

Хелоуин 2019 в English House Тази година учениците от Езиков Център English House посрещнаха Хелоуин с много лакомства и пакости! Най-малките ни ученици се срещнаха с различни митични създания и заедно създадохме пухкави призрачета. Пяхме детски Хелоуин песни и говорихме за традицията около въпроса „Trick or treat?”. С децата в начален етап изучавахме думи, състезавахме…

Коледни вълнения в езиков център English House

Коледни вълнения в English House (снимки)

Коледа е несъмнено един от най-очакваните празници по света – той е както светъл празник, така и културен феномен. Именно поради огромната му популярност и значимост, за поредна година той е част от учебната ни програма.

Отново на училище - запишете за курвовете по английски на English House

Начало на учебната година 2018 / 2019г. в English House

Лятото свърши, но не и забавлението! Целогодишните курсове по английски език за деца и ученици започват, а педагозите в English House се стремят да поднасят учебния материал по интересен и забавен начин. Затова сложете химикал и молив в раницата, но не забравяйте да вземете и доброто си настроение!