Индивидуални уроци по английски език за деца и възрастни

Уроци по английски език за деца и възрастни - индивидуално обучениеENGLISH HOUSE предлага и индивидуални уроци по английски език за деца и възрастни.
Продължителността и интензивността на обучението е по договаряне, а учебната система се подбира според индивидуалните нужди на ученика. Нашата задача е да бъдем максимално полезни на своите курсисти, затова е важно за нас предварително да обсъдим мотивацията и целите на всеки обучаващ се. Така можем да му помогнем не само да повиши своето ниво на владеене на езика, но и да използва времето и енергията си по най-ефикасния начин.

Всеки обучаващ се индивидуално в ENGLISH HOUSE следва да вземе под внимание това, че отлагането или отменянето на индивидуален урок трябва да бъде направено не по-късно от предходния работен ден. В противен случай, урокът се счита за проведен.

Цени индивидуални уроци

Какви са предимствата на индивидуалното обучение?

Гъвкав график

Курсистът решава кога, колко често и с каква продължителност да бъдат уроците му.

Персонализиран учебен материал

Преподавателят подбира учебен материал, свързан с интересите и предпочитанията на курсиста.

По-бърз напредък

Индивидуалното обучение позволява фокус само върху силните и слабите страни на курсиста, което води до по-бързия му напредък.

Повече увереност и комфорт

Някои курсисти се чувстват по-добре, когато работят самостоятелно – така могат да задават въпроси уверено и не се притесняват при допуснати грешки.

Индивидуално внимание

Груповото обучение често може да бъде шумно и разсейващо, но при индивидуалното преподавателя може да съсредоточи цялото си внимание върху курсиста и неговото развитие.

Развитие със собствено темпо

Няма нужда курсиста да изчаква други обучаващи се, ако вече е усвоил даден материал, както и обратното – няма риск от пропускане на неусвоен материал.

Настоящите курсисти в ENGLISH HOUSE имат право на 1 безплатна консултация (индивидуален урок) към всеки започнат курс. Нейната продължителност е 1 учебен час (40 мин.). Всяка следваща допълнителна консултация е с намалена цена.

Индивидуалните ни уроци могат да бъдат провеждане както на място в езиковия център, така и онлайн от уюта на вашия дом. За провеждането им използваме приложението Zoom, което не изисква допълнителна инсталация на вашия компютър. Вие ще получите линк на вашата електронна поща, който да последвате и да се включите във виртуалната ни класна стая.

Какво споделят нашите курсисти за индивидуалното обучение?

Мирослава Стоянова

“Пътищата ни с Йоанка се преплетоха преди три години. Тогава тя учеше сина ми на първите трибуквени думички на английски в живота му! Аз вярвам в младото поколение учители! Йоана е един от тях! Младостта й не е…
read more

Анета Влахова

“Много съм доволна от курса, който изкарах при Йоана Палова в езиков център English house. Получих на първа място професионално отношение и внимание, а също и голямо разбиране за работещ и зает човек, като мен. Нивото, което взех,…
read more

Цени за индивидуални уроци по английски език

1 учебен час

20 лв.

продължителността на обучението се договаря с учителя според нуждите и възможностите на обучаващия се

2 учебни часа

35 лв.

продължителността на обучението се договаря с учителя според нуждите и възможностите на обучаващия се

10 учебни часа

170 лв.

продължителността на обучението се договаря с учителя според нуждите и възможностите на обучаващия се

50 учебни часа

780 лв.

продължителността на обучението се договаря с учителя според нуждите и възможностите на обучаващия се